Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оставиха в ареста мъж, опитал да пренесе на 20 кг хероин през границата

Оставиха в ареста мъж, опитал да пренесе на 20 кг хероин през границата

Бургаският апелативен съд остави в ареста Бейсим Баадъров, който е привлечен като обвиняем за това, че на 24.08.2015г., около 17,20 часа на ГКПП „Лесово“, без надлежно разрешително с автомобил е пренесъл през границата на страната високо рисково наркотично вещество-хероин.

Бургаският апелативен съд остави в ареста Бейсим Баадъров, който е привлечен като обвиняем за това, че на 24.08.2015г., около 17,20 часа на ГКПП „Лесово“,  без надлежно разрешително с автомобил е пренесъл през границата на страната високо рисково наркотично вещество-хероин.     

Общото тегло на пренесеният наркотик е било 20,412кг., като стойността на предмета на контрабандата е в особено големи размери. Престъплението, за което Баадъров е привлечен като обвиняем, е по чл.242, ал.4, вр. с ал.2 от НК. То се характеризира като особено тежко и се наказва с „лишаване от свобода“ за срок от 15 до 20 години и „глоба“ в размер от 200 000лв. до 300 000лв.

Съдът разгледа жалба от обвиняемия, в която той иска да му бъде изменена мярката „задържане под стража“ в по-лека такава. По време на съдебното заседание, прокурорът акцентира върху тежестта на извършеното деяние. Според представителя на държавното обвинение съществува възможност, ако мярката „задържане под стража“ бъде изменена в по-лека, Баадъров да се укрие или да извърши друго престъпление. Обремененото съдебно минало на обвиняемия също мотивира прокурора да се противопостави на исканото изменение на мярката.       

Съдът се съобрази с мотивите на прокурора и потвърди мярката за неотклонение „задържане под стажа“  на Баадъров. Определението на Апелативен съд –Бургас е окончателно. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега