Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От утре преасфалтират коловозите по бул. "Захари Стоянов"

От утре преасфалтират коловозите по бул. "Захари Стоянов"

Ремонтът е за сметка на изпълнителя.

За кратко време след основния ремонт на бул. "Захари Стоянов", основната входно-изходна артерия на ж.к. "Меден рудник", в един участък от около 50 метра върху пътя се образуваха коловози. Те ще бъдат преасфалтирани за сметка на фирмата - изпълнител.

Ремонтът започва в петък (2-ри август), в 9:00 часа сутринта. Ремонтът ще продължи до 16 часа в неделя и ще бъде извършен за сметка на изпълнителя, тъй като обектът все още не е приет от Общината за завършен. Пълно затваряне на пътя не се налага. Става дума за участък в средната лента, преди кръстовището с ул. "Георги Попаянов", в посока Пътен възел Юг.

Междувременно кметът Димитър Николов поиска извънредни проверки от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" и компетентните служби на Агенция Пътна Инфраструктура, в чиито правомощия е да следят за изрядността на товарните автомобили. През цялото лято техните инспектори трябва да осъществяват засилен контрол при входовете и изходите, както и на територията на града, като замерват на терен с мобилни кантари колко са натоварени камионите.

Компетентните служби съобщиха, че от 1 юли до днес, 1 август, са проверени 117 тежкотоварни автомобила. Установените нарушения с претоварване, което вреди на пътната настилка, са 21, повечето именно по маршрута, минаващ през бул. "Захари Стоянов" към пристанището. На нарушителите са съставени актове. Проверките продължават.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега