Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отменено е бедственото положение в Приморско

Отменено е бедственото положение в Приморско

В 15.30 часа със заповед на кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов бе отменено бедственото положение на територията на Общината. Главният път, свързващ Созопол и Приморско все още е затворен, като се очаква в близките часове нивото на река Ропотамо да се понижи и движението да бъде възстановено.

В 15.30 часа със заповед на кмета на ОбщинаПриморско д-р Димитър Германов бе отменено бедственото положение на териториятана Общината. Главният път, свързващ Созопол и Приморско все още е затворен,като се очаква в близките часове нивото на река Ропотамо да се понижи идвижението да бъде възстановено.

Към момента трафикът на автомобили епренасочен през обходния път през селата Ново Паничарево и Ясна поляна. Пътят, свързващ Веселие иПриморско е затворен, след като част от моста бе пометен от придошлатарека.   В някои от селата екипите на EVN и ВиК все още работят по отстраняването на щети от аварии,причинени от обилните валежи. Към този момент служители на БЧК предоставяпродукти от първа необходимост на жителите на бедстващите села.

Благодарение на бързата и адекватна реакция на кризисния щаб,екипите на Пожарна безопасност и служителите на МВР, аварийните екипи на EVN и ВиК вече е възстановен нормалният ритъм на живот в ОбщинаПриморско. Оф-роуд състезатели от провеждащото се състезание в Приморско същосе включиха в спасителната акция с високопроходими машини.

Бедственото положение в община Приморско бе обявено рано тази сутрин заради падналите обилни дъждове,вследствие на които бяха нанесени значителни щети на територията на Общината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега