Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Очаква ни спортен уикенд в Бургас - ще наблюдаваме 4 атрактивни състезания

Очаква ни спортен уикенд в Бургас - ще наблюдаваме 4 атрактивни състезания

Очаква ни пореден спортен уикенд в Бургас, информират от Общината. От днес до неделя ще имаме възможността да наблюдаваме 4 атрактивни състезания в 4 различни спорта.

Очаква ни пореден спортен уикенд в Бургас, информират от Общината. От днес до неделя ще имаме възможността да наблюдаваме 4 атрактивни състезания в 4 различни спорта.

Днес в Спортна зала "Младост" стартира държавното първенство по художествена гимнастика за ансамбли с участието на 23 клуба от цялата страна. Надпреварата е за девойки младша възраст, девойки старша възраст и жени. Официалното откриване е в 13:00 часа. В събота шампионатът продължава от 9:30 до 12:30 часа. На килима за отличията ще се борят женските ансамбли.

За държавното първенство в Бургас пристигат ръководителите на художествена гимнастика у нас - Илияна Раева и  Мария Петрова, трикратната световна шампионка Мария Гигова, която ще е главен съдия, и главната треньорка на националния отбор, носител на бронзови медали от Олимпиадата в Рио де Жанейро -Ина Ананиева.

Новото издание на футболния турнир "Мини Шампионска лига" за деца ще се проведе в събота. Организатор е ДФК "Звездичка", със съдействието на Община Бургас. Ще се проведат квалификациите и финалите на училищните отбори, които са 14. Мачовете са на футболната база на "Звездичка" в к-с "Славейков".

В неделя зала "Младост" ще е домакин на два мача от първенствата на страната по хандбал при мъжете и по волейбол при жените. От 13:30 часа е двубоят между хандбалистите на "Фрегата" и НСА. Срещата е от осмия кръг в "А" група.

Волейболната среща между тимовете на "Бургас 2007" и шампионките от "Марица" - Пловдив от третия кръг в НВЛ е с начален час 16:00. Входът в зала "Младост" ще бъде свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега