Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие с единна информационна система по въпроси за COVID-19

Поморие с единна информационна система по въпроси за COVID-19

Платформата предоставя за гражданите кратка, точна и актуална информация по основните въпроси – какво да правим, ако имаме съмнения, че сме били в контакт със заразени лица, какво да правим, ако сме възрастни или трудноподвижни хора, какво да правим ако имаме деца, ако скоро сме се завърнали от чужбина и др.

На сайта на Община Поморие вече е активна единна информационна система по въпроси от граждани за COVID-19. Платформата предоставя за гражданите кратка, точна и актуална информация по основните въпроси – какво да правим, ако имаме съмнения, че сме били в контакт със заразени лица, какво да правим, ако сме възрастни или трудноподвижни хора, какво да правим ако имаме деца, ако скоро сме се завърнали от чужбина и др.

Системата е интерактивна, с лесна навигация води ползвателя до конкретния казус, от който се интересува, а информацията се обновява постоянно. Целта й е да предоставя най-актуалната и полезна информация на едно място, без да се налага гражданите да посещават различни страници на различни институции.Технологията е разработена и предоставена по инициатива на екипа на SAP България.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега