Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморийският кмет призова съгражданите си да не излизат без предпазна маска

Поморийският кмет призова съгражданите си да не излизат без предпазна маска

"Голям процент от хората, които биха могли да бъдат заразени и да разпространяват вируса, нямат никакви симптоми на болестта. Това означава, че дори и да се чувства здрав, човек може неволно да навреди на околните", коментира Алексиев.

"Призовавамжителите на община Поморие да носят предпазни маски за лице извън дома си. И несе отнася само за хората над 60 години, но и за всички останали. Споредизвестните ни данни, голям процент от хората, които биха могли да бъдатзаразени и да разпространяват вируса, нямат никакви симптоми на болестта. Товаозначава, че дори и да се чувства здрав, човек може неволно да навреди наоколните. Ето защо носенето на защитни маски на обществени места, ако не езадължително, то е силно препоръчително. Ограничаването на социалните контактие основният начин да се справим с разпространението на заразата, но ако имамесъзнанието, че всеки може да бъде преносител, не трябва да излизаме навън безпредпазна маска", каза кметът на Поморие Иван Алексиев.

От Черноморската община обявиха, че щеосигурят защитни маски за всички пенсионери. Още днес закупените от Общинататрислойни предпазни маски за лице ще бъдат разпределени по населените места в общинаПоморие и ще бъдат раздадени на всички възрастни хора посредствомпенсионерските клубове и кметствата.

Част отдоставеното количество, от над 3 хил. предпазни маски, ще бъде на разположениев административните сгради, обслужващи гражданите, където маска ще получивсеки, който не е могъл да се снабди с такава.

Днес в ОбщинаПоморие се получи и дарение от един от доставчиците на дезинфекционни препарати– Георги Караилиев. Той безвъзмездно предостави 150 бр. предпазни маски зануждите на общинската администрация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега