Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посрещаме 2014-a!

Посрещаме 2014-a!

С празнични прояви на открито в много градове на страната ще се посрещне Новата 2014 година. Концерт-спектакъл „Сцена под звездите” ще се проведе в София, на площад „Княз Александър І”. Празничното шоу ще започне на 31 декември, в 22.30 ч. и ще продължи до 01.50 ч. на 1 януари. В програмата участие ще вземат „Фондацията”, дует „Ритон”, Мария Илиева, Николина Чакърдъкова с Неврокопския ансамбъл, любимците на най-младото поколение - Дивна, ВенZи, Михаела Филева, Били Хлапето, Lexus, балет „Веда Джуниър”.

С празнични прояви на открито в много градове на страната щесе посрещне Новата 2014 година.  Концерт-спектакъл „Сцена под звездите” ще сепроведе в София, на площад „Княз Александър І”.  Празничното шоу ще започне на 31 декември, в 22.30 ч. и щепродължи до 01.50 ч. на 1 януари. В програмата участие ще вземат „Фондацията”,дует „Ритон”, Мария Илиева, Николина Чакърдъкова с Неврокопския ансамбъл,любимците на най-младото поколение - Дивна, ВенZи, Михаела Филева, БилиХлапето, Lexus, балет „Веда Джуниър”.

В Бургас Новогодишен концерт ще се проведе на площад „АтанасСиреков“. Бургазлиите ще кажат „сбогом“ на 2013 г. заедно със Сани Алекса, тийнидола Богомил, хитмейкърите Ангел и Моисей и ПФА “Странджа”. За всичкипразнуващи на площада ще има баница с късмети и вино. Водещ на спектакъла щебъде актуалният актьор Захари Бахаров, извоювал си звездна слава с култоватакрими поредица „Под прикритие“ и филмите „Дзифт“ и „Love.net“.

Варна ще посрещне Новата година на площад „Независимост”.Програмата предвижда преди полунощ празнуващите да се забавляват с Дичо,финалистката от „Х фактор” Людмила Йовчева, група „5-те сезона” на СтефанДиомов. В първия час след посрещането на 2014-година, купонът на площадаще продължи с легендите от група „Сигнал”, Нели Рангелова, Славка Калчева,Рафи, Георги Кючуков и Дийпзон проджект. 

Жителите игостите на Велико Търново също ще имат възможността да отброят последните минути на 2013 г. сНовогодишен концерт. Шоуто ще започне в 22 ч. пред сградата на Община ВеликоТърново. В празничната програма "Честита Нова Година!" ще се включат Д2,Лора Караджова, Революция Z, Фолклорен ансамбъл „Чинари“ и Джена, с водещ Наскоот БГ Радио.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега