Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Празничен дух обзема Флората - днес стартира "Моята еко Коледа 2017"

Празничен дух обзема Флората - днес стартира "Моята еко Коледа 2017"

За пореден път традиционният неделен фермерски пазар ще гостува на експоцентъра в Морската градина.

Празничен дух ще витае този уикенд във Флората. За пореден път традиционният неделен фермерски пазар ще гостува на експоцентъра в Морската градина, но този път в рамките на ежегодния пазар "Моята еко Коледа". Той ще се проведе в двата почивни дни, между 10:00 и 19:00 часа.

Работилнички за сапуни, балсами за устни и 3D оригами ще бъдат част от съпътстващата програма на празничния пазар.  ”Моята еко Коледа 2017”. Уъркшоповете ще се проведат с кръглата зала. В другите зали на експоцентъра ще откриете екологично чиста продукция - мед и пчелни продукти, мляко и млечни продукти, месни деликатеси, сезонни плодове и зеленчуци, домашна консервирана продукция, билки, подправки и други. Фермерският пазар на "Славейковото пазарче" няма да се състои.

Освен това ще имате възможността да се запознаете с произведенията на местни автори. Сред стоките, които ще откриете на пазара, ще има сувенири, коледни играчки, аксесоари, дрехи и подаръци от естествени материали, предмети декорирани с декупаж, уникати от полимерна глина, карвинг свещи, ръчно плетиво, уникални бижута, играчки, тоалети и др.

Инициативата “Моята Еко Коледа” дойде за първи път дойде в Бургас през 2014-а година. Концепцията на пазара е да се противопостави на консуматорското пазаруване преди Коледа, предлагайки на посетителите вече почти нестандартния, но традиционен начин да прекарат празниците - с домашно приготвена храна, с ръчно изработени украса и подаръци.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега