Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През 2019 г. стартира ВиК реконструкцията в поморийските села Бата и Страцин

През 2019 г. стартира ВиК реконструкцията в поморийските села Бата и Страцин

Процедурата за избор на изпълнител е стартирана.

Близо 6 млн. лева е стойността на договора, подписан миналата година с ДФ „Земеделие”, за реконструкция и рехабилитация на водоснабдителните мрежи в поморийските села Бата и Страцин. Процедурата за избор на изпълнител е стартирана и е възможно до три месеца да започне реалното изпълнение на проекта, ако няма обжалване. Това каза кметът Иван Алексиев по време на общественото обсъждане на проектобюджета за 2019 г. в двете населени места.

"Предстои да разкопаем улиците Ви, което ще доведе и до много неудобства за Вас. Знам, че ще имаме още много поводи за срещи тук, но и ще разчитам на една стегната и стройна организация, така че в края на проекта да се поздравим за добре свършената работа", допълни той.

На срещите в селата Бата, Страцин, Белодол и Косовец заедно с кмета Иван Алексиев бяха и заместник-кметовете Янчо Илиев и инж. Кунчо Гайдов, председателят на Общинския съвет Адам Адамов и общински съветници.

В с. Белодол жителите настояваха през 2019 г. да има засилено полицейско присъствие заради недобросъвестните шофьори, които редовно нарушават правилата за движение. Жителите на с. Косовец приеха предложението за осигуряване на средства от бюджета на Общината за ремонт на съществуващата зала, за да може да се използва за различни видове мероприятия и празненства.

По време на всички срещи зам.-кметът по бюджет и финанси Янчо Илиев представя на присъстващите подробна информация за рамката на бюджета и предвидените капиталови разходи за годината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега