Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През март ни очакват температури от -8 до +25 градуса

През март ни очакват температури от -8 до +25 градуса

Средната месечна температура ще бъде около и над нормата.

Тази година се очаква първото десетдневие от март да е по-топло от обичайното, но след това температурите постепенно ще се нормализират. Средната месечна температура ще бъде около и над нормата. Най-ниските температури през март ще бъдат между -8 и -3 градуса, а най-високите - между 20 и 25 градуса. Месечната сума на валежите ще бъде около и над нормата, която в равнините е между 40 и 60 л/кв.м, в планините - между 60 и 90 л/кв.м., прогнозират метеоролозите в ефира на NOVA.

През първото десетдневие от месеца, въпреки честите промени, температурите ще бъдат по-високи от обичайните. Месецът ще започне с предимно слънчево и топло време с максимални температури между 13 и 18 градуса. До средата на десетдневието температурите ще останат високи, но на места ще има слаби превалявания от дъжд.

Около 5-6 март ще има вероятност за по-значителни валежи. Температурите ще се понижат. Вероятност за сняг ще има главно в нощните часове, на места в Предбалкана и по високите полета на Югозападна България, без да се натрупва снежна покривка.

След временно спиране на валежите, през следващите дни ще има превалявания с различен обхват и интензивност. Температурите слабо ще се колебаят около стойности, близки и малко по-високи от обичайните.

В началото на второто десетдневие температурите ще се понижат още малко и до края на периода ще бъдат близки и дори малко по-ниски от нормалните. Времето ще се задържи динамично, с условия за валежи, особено през първата половина и в края на десетдневието, като при преминаването на студените атмосферни фронтове в Северна и Западна България дъждът ще преминава в сняг.

През третото десетдневие температурите постепенно ще се повишават, но все пак ще остават близки до средните за периода. По-голяма е вероятността за валежи през първите дни на десетдневието.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега