Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойка

Преподавателка гони студенти от изпит, преценила че са за двойка

Студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, са възмутени след като преподавателка е изгонила част от тяхпреди изпит.

Студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, са възмутени  след като преподавателка е изгонила част от тяхпреди изпит. На 22 юни младежите от 3-ти курс трябвало да се явят на изпит по "Архитектурни конструкции". Преди препитването обаче преподавателката им доц. Мариана Цветкова им съобщила, че половината трябва да напуснат залата и да се явят на поправителната сесия. Обяснението по думите на студентите е - защото така или иначе половината ще бъдат скъсани.

"Казах на студентите, че като ги гледам, половината са за слаба оценка. И ще ви кажа веднага защо - тези физиономии стъпват за втори път в тази зала по този предмет от началото на годината досега", оправда пред bTV постъпката си Цветкова. По нейните думи тя е предприела крайната мярка "срещу преписването".

Цветкова добави, че няма за какво да се извинява, дори поиска студентите да сторят това, тъй като намерила обидни надписи на вратата на кабинета си след проваления изпит. "Ние сме изпълнили нашата част от задълженията - направили сме проектите, за които сме получили заверка, имаме право да се явим на редовен изпит", коментира една от ощетените – студентката Станислава Банева.

От ръководството на университета вече са взели мерки и е насрочена нова дата за провеждането на изпита. В протоколите на никой от тях няма да бъде записано, че не се е явил или е получил двойка. "Все едно ще се явят за първи път на изпита", обясни деканът на Факултета по архитектура доц. Асен Писарски. Той допълни, че ръководството на университета ще излезе с официална позиция, когато се запознае с всички факти по скандалния случай.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега