Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътната обстановка в Северозападна България постепенно се нормализира

Пътната обстановка в Северозападна България постепенно се нормализира

Третокласните пътища в областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен, както и част от второкласните, които бяха затворени за движение поради снегонавявания, в момента се почистват и се очаква да бъдат отворени поетапно през днешния ден, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Пътната обстановка в Северозападна България постепенно се нормализира. Над 830 машини почистваха и обработваха републиканските пътна мрежа през изминалата нощ. Третокласните пътища в областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Плевен, както и част от второкласните, които бяха затворени за движение поради снегонавявания, в момента се почистват и се очаква да бъдат отворени поетапно през днешния ден, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Проблеми с елекроподаването има във Видинско, съобщават от ЧЕЗ. Около 15 000 абонати останаха без ток през нощта. Към момента се работи по отстраняването на повредите. Спешните екипи са затруднени заради блокираните пътища.

Видин и Монтана продължават да бъдат в бедствено положение. В Ловеч то бе отменено. За последните 12 часа пожарникари, спасители и полицаи са оказали съдействие при стотици сигнали за закъсали и бедстващи граждани. Общо са евакуирани над 320 човека, изтеглени са 640 леки автомобила, осем автобуса и микробуса и четири тежкотоварни автомобила.

Въпреки това, службите препоръчват на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия, и да спазват указанията на „Пътна полиция“.

Припомняме ви, че днес, между 18:00 ч. до 21:00 ч. ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по автомагистралите и определени направления от републиканската пътна мрежа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега