Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ремонтират читалището в бургаския квартал "Горно Езерово"

Ремонтират читалището в бургаския квартал "Горно Езерово"

Дейностите са по национална програма "Красива България" и са свързани с въвеждане на всички необходими мерки за енергийна ефективност.

Цялостен ремонт ще бъде направен на читалището в бургаския квартал "Горно Езерово" - "Васил Левски 1937". Дейностите са по национална програма "Красива България" и са свързани с въвеждане на всички необходими мерки за енергийна ефективност.

Сградата е построена през далечната 1960 година и представлява масивна едноетажна постройка с частичен сутерен. След всички тези години на експлоатация тя е в лошо състояние. Мазилката е олющена, разкривайки на места тухления зид.

Системното изливане на дъждовните води от покрива в основите на сградата довежда до слягане на терена под южния ъгъл и пропадането му. Подът в помещението на пенсионерския клуб, който е гредоред, също е компрометиран и слегнал в центъра.

Покривът е дървен, покрит с керемиди. През 2015 година е правен ремонт, при който е изградена нова мълниезащита и са монтирани нови улуци, а част от старата дървена дограма на сградата е подменена с нова.

Ремонтните дейности предвиждат изграждане на цялостна топлоизолация на фасадата на сградата, смяна на дограмата с PVC, укрепване пропадането на южния ъгъл на сградата, изграждане на тротоар около нея, разширяване и обзавеждане на санитарния възел, ремонт на пода на пенсионерския клуб, смяна на вратите от входното антре към зрителната зала, библиотеката и пенсионерския клуб с такива без прагове и изграждане на рампа към входа на читалището за осигуряване на достъп на хора в неравностойно положение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега