Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рибена чорба и за жителите на "Сарафово" за Никулден

Рибена чорба и за жителите на "Сарафово" за Никулден

По случай празника на Бургас хотелски комплекс в квартал "Сарафово" организира „Благотворителен топъл обяд“. Акцията ще се проведе на 6 декември от 12 часа пред хотелския комплекс, който се намира на ул. "Ангел Димитров" № 58 в квартала.

По случай празника на Бургас хотелски комплекс "Атлантис" в квартал "Сарафово" организира „Благотворителен топъл обяд“. Акцията ще се проведе на 6 декември от 12 часа пред хотелския комплекс, който се намира на ул. "Ангел Димитров" № 58 в квартала.

На всички присъстващи ще бъдат поднесени топла рибена супа и хляб. В рамките на същия проект се организира и раздаване на топъл чай пред паметника „Пантеон“ в Морската градина. Инициативата е свързана с провеждането на ежегодния Никулденски маратон.

Припомняме, че на 6 декември празничното настроение ще се усеща в целия град. Кметът на града – Димитър Николов вече покани всички бургаски именици на обща снимка пред сградата на Общината. Както PoligrafF.net вече ви разказа, сутринта в празничната събота ще бъде открита и Зоната за обществен достъп в Пристанище Бургас. Там ще се раздава рибен курбан. С риба и червено вино общината ще гощава и до „Часовника“, както и в комплекс „Меден рудник“.

В градинката до х-л „България“ ще бъде разположено рибарско градче, носещо духа на старите бургаски традиции. Казиното пък ще се превърне в аквариум, в който ще могат да се разгледат различни видове живи риби. През целия ден пътуващ бенд ще изпълнява класически парчета за празнично настроение, а аниматори ще забавляват минувачите по улиците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега