Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Роднини, дипломати и политици почетоха загиналите в атентата на летището

Роднини, дипломати и политици почетоха загиналите в атентата на летището

"Международната общност трябва да направи всичко да предотврати езика на омразата". Това заяви по време навъзпоменателната церемония в памет на загиналите на летище Бургас посланикът на Израел - Н.Пр.Ирит Лилиан.

"Международната общност трябва да направи всичко да предотврати езика на омразата". Това заяви по време навъзпоменателната церемония  в памет на загиналите на летище Бургас посланикът на Израел - Н.Пр.Ирит Лилиан.

Церемонията започна с едноминутно мълчание в памет на шестимата загинали при атентата на аерогарата на 18 юли 2012 година. Първата свещ запали зам. кметът по финанси в Община Бургас - Красимир Стойчев в памет на българския шофьор на автобуса Мехмед Кисьов. По-късно за загиналите бяха прочетени молитви. 

"Покрусата от тази кървава драма с всеки изминал ден не отшумява, а затвърждава  решимостта ни за безкомпромисна борба с всички актове на насилие, провокирани от най-голямата заплаха за съвременният свят - Тероризмът", заяви  по време церемонията зам.-кметът Стойчев. Присъстващите роднини на загиналите в самоубийствения атентат преди 4 години заявиха, че очакват присъда и виновните да получат своето справедливо наказание.

На възпоменателната церемония присъства  Главният секретар на полицията Георги Костов, Н.Пр Ема Хопкинс, посланик на Великобритания, Генералния консул на Русия, Почетния консул на Русия Тонко Фотев, съветникът на президента по политическите въпроси Деница Желава, депутати  и общински съветници.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега