Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рожденичка от Бургас получи предложение за брак на остров "Света Анастасия"

Рожденичка от Бургас получи предложение за брак на остров "Света Анастасия"

23-годишната Елена Русева получи най-романтичната изненада навръх рождения си ден. Младата бургазлийка се сгоди за любимия, при това на едно от най-вълшебните места - остров "Света Анастасия".

23-годишната Елена Русева получи най-романтичната изненада навръх рождения си ден. Младата бургазлийка се сгоди за любимия, при това на едно от най-вълшебните места - остров "Света Анастасия". Половинката й, 24-годишния Ивелин Иванов, избра да зададе съдбовния въпрос именно в туристическия комплекс, където бъдещото семейство сподели радостната новина с близките си.

За да споделят съкровения момент, половин час по-рано са пристигнали семействата и приятелите на щастливата двойка, някой от тях са пътували от Гърция, специално за повода, разказват от Общината.

"Всеки мъж иска да отправи предложението за брак към бъдещата си съпруга така, че тя да се почувства специална и единствена. Остров Анастасия ни предложи перфектното време, всичко се случи както си го представях. Това е история, която ще се разказва през годините" - сподели бъдещият младоженец.

При такова предложение отговорът, не може да бъде друг, освен положителен. Екипът на Информационен сайт "PoligrafF" се присъединява към благопожеланията за дълъг и щастлив семеен живот на Елена и Ивелин.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега