Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ръководни кадри продължават да напускат Военния санаториум в Поморие

Ръководни кадри продължават да напускат Военния санаториум в Поморие

Общинският съветник Никодим Стоянов също напусна зам.-директорския си пост.

НикодимСтоянов - заместник-директорът по административната и техническата частна болница „Вита” – Велинград, която е настоящ стопанин на бившия Воененсанаториум в Поморие, напуска поста си. Това потвърди самият той по време наднешното заседание на Общински съвет - Поморие, а поводът беше исканото откмета Иван Алексиев разяснение за състоянието на дружеството, след последнотоофициално обръщение на управителя на болницата д-р Крантев към обществеността вПоморие.

Въпреки чевече не е част от ръководството на „Вита”, Никодим Стоянов обяви, че продължавада споделя убеждението, че за Военния санаториум в Поморие са взетинай-правилните решения за неговото развитие. Според думите му, болницата вПоморие трябва да се разглежда като национална, а не толкова като местнанеобходимост, а конкретно за дейността ѝ – отговорността е персонална, науправителя д-р Крантев, а не е негова.

НикодимСтоянов е общински съветник от БСП и един от основните защитници на решениетоВоенният санаториум да бъде прехвърлен от ВМА към Министерството на отбраната ида бъде стопанисван от велинградската държавна болница.

"Аз сеобръщам към Вас преди всичко като общински съветник – човек, избран да защитаваместните интереси. Защото красивите неща, които обещавахте за Военниясанаториум, не се виждат, въпреки отпуснатите 5 милиона лева, напротив", казакметът Иван Алексиев.

Следнапускането на главния лекар д-р Цветанова и последвалото освобождаване назам.-директора Никодим Стоянов, на поморийци и на нуждаещите се отрехабилитация пациенти остава надеждата, че останалото ръководство на болницатаняма да напусне „потъващия кораб”, а ще съумее да го възроди, както обещахапреди повече от две години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега