Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Света Анастасия" и онко поликлиниката с номинации в "Сграда на годината"

"Света Анастасия" и онко поликлиниката с номинации в "Сграда на годината"

Реставрираният остров "Света Анастасия" и новата онко поликлиника ще участват в надпреварата за наградите "Сграда на годината". Двете номинации са предложени от Община Бургас в съответните категории - "Сгради - паметници на културата" и "Сгради здравеопазване".

Реставрираният остров "Света Анастасия" и новата онко поликлиника ще участват в надпреварата за наградите "Сграда на годината". Двете номинации са предложени от Община Бургас в съответните категории - "Сгради - паметници на културата" и "Сгради здравеопазване".

Компетентно жури ще оцени всички предложения и ще избере победителите, но има и награда на публиката, която се определя чрез гласуване в интернет. То ще бъде активирано в 00.00 часа на 1 декември и ще продължи до 12.00 часа на 10 декември.

Национален конкурс "Сграда на годината" е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, който отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-хубавите сгради в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и другите участници в строително-инвестиционния процес.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега