Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Светлана Здравкова представи третата си стихосбирка в Бургас

Светлана Здравкова представи третата си стихосбирка в Бургас

Поетесата Светлана Здравкова представи третата си стихосбирка „Болярка“ в Бургас. Събитието се проведе в залата за изкуство, образование и политика на ГЕРБ в морския град. Литературното четене уважиха общински съветници от ГЕРБ, дамите от ЖГЕРБ, много приятели и почитатели на талантливата авторка.

 Поетесата Светлана Здравкова представи третата си стихосбирка „Болярка“ в Бургас. Събитието се проведе в залата за изкуство, образование и политика на ГЕРБ в морския град. Литературното четене уважиха общински съветници от ГЕРБ, дамите от ЖГЕРБ, много приятели и почитатели на талантливата авторка. Пред всички присъстващи тя представи някои от най-въздействащите стихове от последната си книга.

„Стиховете в живота ми дойдоха поради огромната ми обич и всеотдайност към музиката, литературата и изкуствата. Благодаря на областния ръководител на ГЕРБ Димитър Бойчев за оказаната подкрепа за представянето на третата ми книга. Темите, които ме вдъхновиха да я създам, бяха любовта към земята, човешките взаимоотношения и стремежът към доброто“, сподели поетесата.

Петя Методиева, ученичка на поетесата, представи песен по нейн стих, а Радослав Никитов също се включи в литературното четене на стихове от „Болярка“, посветени на морето. Сред гостите на събитието бе и общинският съветник от ГЕРБ Руслан Карагьозов. По негов аранжимент и по текст на Светлана е създаден Химна на кв. Сарафово, който също прозвуча в залата.

Светлана Здравкова е родена в град Бургас. Завършва средно музикално училище в гр. Бургас и Висше образование- Академия за музикално и танцово изкуство - град Пловдив и Колеж по туризъм - град Бургас. Работи като учител по музика и като моделиер в ателие. Има издадени стихосбирки „Целунах морето“ и «Трепети» (2012). (представена в КЦ „Морско казино“). По неин текст е създаден химнът на Сарафово в аранжимент на Руслан Карагьозов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега