Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Световното по футбол - топ темата, за която нашенци са питали Google тази година

Световното по футбол - топ темата, за която нашенци са питали Google тази година

В световен мащаб Световното по футбол държи абсолютното първенство по търсения.

Края на годината винаги е време за равносметки. Google не остава по-назад и традиционно публикува статистика с най-популярните търсения през годината. 

През 2018-а "най-горещата" тема за нашенци е била Световното първенство по футбол. Най-живо са се интересували от Мондиала в региона на Търговище, Перник, Габрово, Плевен и София. Българските потребители на най-масовата онлайн търсачка са се интересували от програмата на първенството, информация за Хърватия, резултатите от мачовете, както и резултатите от предните турнири.

В топ 5 на най-популярните търсения влизат още "Shkolo"; турската лира, която отбеляза сериозен спад тази година; нашумялата Истанбулска конвенция, както и авто изпитите. Сред по-популярните търсения влизат и понятието "джендър", биткойнът, GDPR - новият регламент за защита на личните данни в Европа.

Освен от Световното по футбол, нашенци са "питали" Google и за други спортни прояви като мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри, Australian open, дербито Левски - Славия и Олимпиадата.

Що се отнася до телевизионните формати, най-популярен сред онлайн потребителите се оказва VIP Brother. Най-жив интерес към него са проявили в Благоевград, Ямбол, Ловеч, Хасково и Стара Загора. На второ място се нарежда Фермата, а в челната петица попадат още Instaqueen, Като две капки вода и Стани богат.

В световен мащаб Световното по футбол държи абсолютното първенство по търсения. На второ място се нарежда диждеят Avicii, който сложи край на живота си през април. В челната петица влизат още Mac Miller, Stan Lee и Black Panther - поредният блокбъстър от сериите за супергерои на Марвел.

Сред топ темите е била и кралската сватба между британския принц Хари и американската актриса Мегън Маркъл. Популярни са и търсенията на Деми Ловато, която влезе в медийните хроники заради злоупотреба с наркотици, кланът Кардашиян, както и Силвестър Сталоун.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега