Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сигнали за бомби опразниха две бургаски училища

Сигнали за бомби опразниха две бургаски училища

Сигнали за бомби опразниха две бургаски училища, съобщават от полицията.

Сигнали за бомби опразниха две бургаски училища, съобщават от полицията. Вчера около 09.53 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на Средно общообразователно училище «Йордан Йовков», разположено до бл. 68 в к-с «Изгрев».

Установено е, че  обаждането е осъществено от стационарен телефон, разположен до фурна «Бургас хляб» в комплекса. Сградата на училището незабавно е опразнена, като районът е отцепен. Извършена е обстойна проверка и визуален оглед на сградата, като съмнителни пакети или вещи не са открити. Ръководството на учебното заведение е подписало декларация за поемане на отговорност, като учебните занятия са продължили с нормален ритъм. 

По-късно през вчерашния ден, около 16.00 часа, във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено ново анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство този път в сградата на Механотехникума, разположена на бул. «Стефан Стамболов» № 69.Установено е, че  обаждането е осъществено от стационарен телефон, разположен до оградата на гимназията, зад автобусната спирка.

Сградата на училището незабавно е опразнена, като районът е отцепен. Извършена е обстойна проверка и визуален оглед на сградата, като съмнителни пакети или вещи не са открити. Ръководството на учебното заведение е подписало декларация за поемане на отговорност, като учебните занятия са продължили с нормален ритъм. Работата по случаите продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега