Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силует и Уикеда ще забиват "На тъмно FREESTYLE" сцената на Спирита

Силует и Уикеда ще забиват "На тъмно FREESTYLE" сцената на Спирита

Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се лее от „НА ТЪМНО FREESTYLE” сцената по време на тазгодишното, шесто поред, издание на най-големия музикален фестивал в страната – SPIRIT of Burgas.

Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се лее от „НА ТЪМНО FREESTYLE” сцената по време на тазгодишното, шесто поред, издание на най-големия музикален фестивал в страната – SPIRIT of Burgas.

По традиция, организаторите на „НА ТЪМНО” са заложили на експериментални и алтърнатив стилове. Сред поканените да се включат в SPIRIT of Burgas 2013 са както новосъздадени музикални проекти и фичъринги, така и любими банди с наскоро представени парчета и нов репертоар. Новият проект на Ерол и музикантите от Уикеда – General Yogurt, е сред участниците на „НА ТЪМНО FREESTYLE”. Миленита пък ще забие с новата си група Funky Miracle, които скорострелно завладяха клубния живот в страната с прекрасните си и оживени гигове. На сцената ще забият и варненците PIZZA, които ще представят все още парещия си албум и ще изгреят с изцяло нов репертоар. След двегодишно отсъствие, на „НА ТЪМНО FREESTYLE” ще се завърнат и МЛЪК.

Твърдият саунд ще бъде подкрепен и от метъл-кор групата COLD IN DECEMBER, които пристигат в Бургас директно от балканското си турне. Ямайските ритми са поверени на GANGJAH Army band и NRG D, които ще ни зарадват с изключително внушителната комбинация от натурално реге и денс хол. Бургазлиите СИЛУЕТ ще допринесат за доброто настроение с репертоар от новия си албум, а Петя Данкова ще покаже на всички защо с право я наричат българската Адел.

Едни от най-атрактивните артисти на сцената са ЧУГРА GRAND ORCHESTRA, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите Воцек и Чугра и Нова Генерация. В малките часове сцената ще превземат диджеите от SCI FI Records – дъб степ и дръм енд бейс проект на български музикант, който живее и твори в Лондон, както и DJ DEEPIMPULSER от Бургас.

„НА ТЪМНО FREESTYLE” 2013 се реализира с подкрепена от EPAY – българската система за електронни разплащания. SPIRIT of Burgas 2013 подкрепя Кандидатурата на Бургас за Културна столица на Европа 2019. SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов. SPIRIT of Burgas 2013 отново се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar.


SPIRIT of Burgas е носител на следните музикални признания: 

2008 - сред 15-те най-добри фестивали за Best European Festival на Yourope Festival Awards 

2009 - сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards 

2009 - сред ТОП 20 на най-добрите фестивални дестинации в света, според иззданието The Times 

2009 - програмата на фестивала е разпространена в европейската мрежа на MTV в 16 страни 

2010 - номинация във финалната фаза на ТОП 10 за Best Medium Sized Festivals на първите награди European Festival Awards 

2010 - сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards 

2011 - SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма CEETEP (Central Eastern European Talent Exchange Program)

2012 - SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма ETEP (European Talent Exchange Program)

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега