Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Синята зона расте - обособяват две нови подзони във "Възраждане" и "Братята"

Синята зона расте - обособяват две нови подзони във "Възраждане" и "Братята"

Докладната е входирана от кмета Димитър Николов.

Синята зона в Бургас продължава да расте. От името на кмета Димитър Николов е входирана докладна, с която се предлага Общински съвет да създаде две нови подзони в комплексите "Възраждане" и "Братя Миладинови".

"На територията на Община Бургас постоянно нараства броя на регистрираните автомобили, включително и тези, които са временно пребиваващи, концентрирани предимно в централната градска част и нейните периферии, което налага предприемане на своевременни мерки за регулиране на процеса на паркиране, чрез въвеждане на правила за платено паркиране в зоните, обособили се като свръх натоварени и с изчерпан капацитет", изтъква в докладната си градоначалникът.

Едната от предложените от него подзони, номерирана 22, е заключена в карето между бул. „Мария Луиза“, ул. „Княз Борис“, ул. „Гладстон“ и ул. „Цариградска“. Карето е предложено и по настояване на живущите, тъй като се намира в периферията на в момента действащата зона за платено паркиране и поради тази причина често се използва от водачите, които не желаят да плащат левче на час за паркинг.

Другата подзона - 23, предложена от Николов, се намира между бул. „Стефан Стамболов“, ул. „Ванче Михайлов“, ул. „Струга“ и ул. „Одрин“. Така зоната на практика ще "отхапе" половината от ж.к. "Братя Миладинови".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега