Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Табаков: Жителите на "Победа" масово не се съобразяват с мерките срещу коронавируса

Табаков: Жителите на "Победа" масово не се съобразяват с мерките срещу коронавируса

От Движение България на гражданите призовават кмета на Бургас да затвори всички входове и изходи на квартала.

"Жителите на бургаския квартал "Победа" масово не се съобразяват с предприетите мерки за ограничение на разпространението на коронавируса. Рано тази сутрин получихме изключително тревожен сигнал. Изпратиха ни видеоматериал, от който става ясно, че в квартала се извършва търговия на открито, която предполага голямо струпване на хора и съответно крие рискове за живота и здравето на всички". Това коментира общинският съветник Живко Табаков.

По думите му, патрулиращите служители на реда не могат да ограничат масовите събирания на ромите от района. Поради тази причина, от Движение България на гражданите призовават кмета на Бургас да затвори всички входове и изходи на квартал Победа, след като живеещите там не се съобразяват с извънредното положение.

"Влизането и излизането да става единствено и само през полицейски пунктове срещу предоставяне на лична карта. Имаме информация, че самите служители на реда изпитват притеснения да навлизат във вътрешността на квартала от страх за сигурността си. Също така, една част от тях не разполагат с нужните предпазни средства. Наясно сме, че има създадена организация за ромските махали на нашата територия, както и за инструкциите, които дават ежедневно медиаторите, но явно към този момент те не дават нужния резултат", коментира още Табаков.

Той изтъкна, че изпратените до офиса на политическата формация видеа и сигнали няма да бъдат публично показани, но ще бъдат предоставени на компетентните органи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега