Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Театрални звезди представят "Стреляйте по артиста" в Бургас през март

Театрални звезди представят "Стреляйте по артиста" в Бургас през март

"Стреляйте по артиста" е интерпретация на класическата руска постановка "Лес" на драматурга Александър Николаевич Островски.

"Стреляйте по артиста" е интерпретация на класическата руска постановка "Лес" на драматурга Александър Николаевич Островски. Съвременният й прочит е дело на Театър "Българска армия" и режисьора Николай Ламбрев - Михайловски. Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да я видят на 28-и март, от 19 часа, в залата на Държавната опера.

В главните роли ще влязат някои от най-популярните театрални звезди у нас. За актьорската природа, изкуството и хайлайфа ще ни разкажат Калин Врачански и Георги Къркеланов, които ще изпълнят с живот образите на главните действащи лица.

Техният дует разголва безжалостно актьорската природа, но в същото време сътворява пиедестал за човека на изкуството, човека на духа. Техен антипод са тъй наречените „господари на живота”, които разполагат с власт и пари, както и онези, които се домогват до тяхното положение.

В тази група ще видим убедителното преображение на Антоанета Добрева-Нети в образа Раиса Гурмижска - господарка на имението, в което се развива действието, Александър Дойнов - неин съсед, просташки прагматичният новобогаташ Восмибратов, лоялните на господарката Улита – неузнаваемата Радосвета Василева и двойката Милонов и Бодаев в изпълнение на Йордан Алексиев и Стойко Пеев.

Съставът се допълва щастливо от трима много млади и талантливи артисти: Влади Виолинов – в ролята на безпринципен млад човек, който намира път за реализация чрез брака си с богатата Гурмижска и двойката Пьотър и Аксиня - Йордан Ръсин и Яна Бобева, които успяват да се оженят благодарение на благородния жест на безсребърника Нещастливцев.

"Стреляйте по артиста" идва в Бургас благодарение на Маруся Русева и „Арт Ателие”. Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега