Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три жени отиват на съд за просия на "Капитан Андреево"

Три жени отиват на съд за просия на "Капитан Андреево"

Трите просели и по АМ "Марица".

Свиленградската районна прокуратура внесе обвинителен акт спрямо три жени (на 36, 34 и 59 години) за това, че системно са се занимавали с просия, информират от Държавното обвинение.

По делото е установено, че трите обвиняеми в периода от 18-и април 2018 г. до 5-и февруари 2019 г.,  на автомагистрала „Марица“, в района между с. Капитан Андреево, общ. Свиленград, обл. Хасково, и на ГКПП "Капитан Андреево", всяка една поотделно, като пълнолетни работоспособни лица, системно се занимавали с просия.

Трите жени били безработни и изкарвали прехраната си чрез просене на пари и храна от шофьори и пътници на товарни автомобили, чакащи да преминат през ГКПП "Капитан Андреево". Освен всичко друго, просякините създавали и затруднения на движението, тъй като стояли на платното на автомагистрала “Марица“, поради което им били съставяни и Актове за установяване на административно нарушение по чл. 55, ал. 1 от Закона за движение по пътищата. 

Трите били предупреждавани многократно от служители на МВР с полицейски протоколи да преустановят дейността си, но те продължили да просят. Предстои Районен съд - Свиленград да насрочи първо заседание по делото.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега