Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиецът на Симона от Сливен получи 30 години зад решетките

Убиецът на Симона от Сливен получи 30 години зад решетките

30 години затвор - максималното възможно наказание - постанови Сливенският окръжен съд спрямо 28-годишния Димитър Иванов - признат за виновен в убийството на младата Симона. Иванов бе обвинен и в опит за убийство и на още двама души в двора на ПГИ "Проф. д-р Димитър Табаков" в Сливен. Решението може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас.

30 години затвор - максималното възможно наказание - постанови Сливенският окръжен съд спрямо 28-годишния Димитър Иванов - признат за виновен в убийството на младата Симона. Иванов бе обвинен и в опит за убийство и на още двама души в двора на ПГИ "Проф. д-р Димитър Табаков" в Сливен. Решението може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас.

Припомняме Ви, че кървавата сцена се разигра в началото на ноември 2015-а година. Иванов нападна с нож Симона, както и други двама души - мъж и жена, опитали се да защитят момичето. Осъденият прободе 15-годишното момиче около 20 пъти с нож в областта на шията, гръдния кош, корема, стомаха, гърба и горните крайници - убийство по особено жесток начин.

Прокуратурата искаше доживотен затвор, но тъй като делото премина по реда на съкратеното съдебно следствие, наказанието бе редуцирано. Така се стигна до максималните 30 години зад решетките.

Симона и Димитър се познавали от 2011-а година. Живеели близо един до друг и, въпреки разликата във възрастта, се сближили. Но когато момичето влязло в гимназия, отношенията между тях охладнели - Симона имала нови приятели, нова среда, започнала да прекарва по-малко време в района, където живеели.

Димитър обаче не спирал да прави намеци, да й изплаща съобщения в социалната мрежа, че ако не е негова, ще е ничия. Въпреки отказа на момичето, осъденият не се отказвал. Стигнало се и до опит за самоубийство от негова страна. След като лекари спасили живота му, Иванов продължил да преследва тийнейджърката, да я заплашва по телефона, да я причаква в училището.

В деня на смъртта си, Симона поискала помощ от свои познати. Уговорила си среща в двора на училището, за да се "разберат". Напрежението ескалирало и Иванов нападнал групата. Стрелял с газов пистолет срещу двамата познати на момичето и нападнал с нож нейна приятелка. След това се насочил към Симона и започнал да я удря с ножа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега