Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ураганът Гонзало взе три жертви във Великобритания

Ураганът Гонзало взе три жертви във Великобритания

Ураганът Гонзало взе три жертви във Великобритания, съобщават информационните агенции. Други пет души са сериозно пострадали след инциденти, причинени от силните ветрове със скорост достигнала до 170 км./ч. Метеоролозите успокояват населението, че времето се стабилизира.

Ураганът Гонзало взе три жертви във Великобритания, съобщават информационните агенции. Други пет души са сериозно пострадали след инциденти, причинени от силните ветрове със скорост достигнала до 170 км./ч. Метеоролозите успокояват населението, че времето се стабилизира.

Първата документирана жертва е жена, която пострадала тежко при падане на дърво в Лондон. Отзовалите се на място парамедици се опитали да я реанимират, но безуспешно. Инцидентът обаче доведе до сериозни мерки в централната част на града, където служители на реда разположиха полицейски кордон, който да осигурява безопасно преминаване на гражданите.

За съжаление това не сложи край на смъртните случаи. По-късно е установена смъртта на млад мъж, който бил смазан от ван. Починалият се опитвал да ремонтира автомобила, но бурните ветрове го свалили от крика и майсторът останал смазан под тежката машина. Третата жертва е 63-годишен мъж, чиито автомобил се разбил в мост поради силните ветрове и дъждове.

По предварителна информация , още пет души са пострадали. Един от тях е в особено тежко състояние, след като претърпял инцидент с паднало дърво в Централен Лондон.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега