Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици от Бургас, Айтос и Средец казаха НЕ на агресията

Ученици от Бургас, Айтос и Средец казаха НЕ на агресията

Младежите участваха в академия срещу различни форми на агресия.

Ученици от Бургас, Айтос и Средец казаха НЕ на агресията. Младежите участваха в академия срещу различни форми на агресия. Тя бе организирана от Национално Сдружение „Младежки Глас”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта. Участниците се включиха в разнородни панели свързани с психологическата страна, юридическите похвати, заплахите в интернет и финансови мотиви за агресия.

Лектори на обучението бяха компютърния специалист Деан Бончев с темата за агресията в интернет, юрисконсулта Силвия Полихронова, която разкри правната страна за противодействие на агресията в училището и в работната среда и финансовия експерт Славея Русева – липсата на информираност поражда агресия, или за голямата пропаст в комуникацията между потребители и финансови институции и как това поражда конфликт.

Специален гост лектор на събитието беше психологът Катя Пенева с темата „Познавайки емоциите си ние сме гъвкави и по-малко агресивни”.  „Поведението на тялото издава емоциите на всеки един човек, за да се справим с агресията е добре да разпознаваме себе си и собствената си емоция, така противодействаме на агресията около нас” сподели на младежите специалист Катя Пенева.

„Младежки Глас вярваме, че младите могат да се справят с проблемите и да бъдат мотиватор за околните” казаха организаторите.

Инициативите за обучение на ученици продължиха и през новата учебна година  в Айтос, Средец  и Бургас. Три обучения се проведоха в СУ "Св. Св Кирил и Методий" – Средец, СУ "Никола Вапцаров” – Айтос и  СУ „Епископ Константин Преславски” – Бургас на тема "Казах НЕ на агресията". В препълнената зала с ученици психологът Славина Тошева успя умело да улови младежкия дух и да предаде знания за превенция срещу агресията. Чрез различни ролеви игри лектора показа страните на агресията и начините за справяне с нея.

Мероприятията се осъществяват по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година с договор № 25-00-50/11.06.2019 на Министерство на младежта и спорта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега