Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Учителят от Английската" - Христо Симеонов влиза в гражданската квота на СЕК

"Учителят от Английската" - Христо Симеонов влиза в гражданската квота на СЕК

Дали ще влезе в листата за общински съветник, или ще бъде издигнат за кандидат за кмет ще реши партията през следващите седмици.

"Учителят от Английската" - Христо Симеонов влиза в гражданската квота на ПП "Средна европейска класа". Това обяви самият той на пресконференция днес. По думите му, дали ще влезе в листата за общински съветник, или ще бъде издигнат за кандидат за кмет ще реши партията през следващите седмици.

"Целият този опит ми даде причина в един момент да отговоря на предизвикателството на моите ученици и да се опитам да вляза в политиката. Още повече, след като се оказа, че не само моите ученици са готови да ме подкрепят да продължа. Бях поканен на много разговори от политически партии, но за мен политиката не трябва да се случва на всяка цена. Така, както се явих като независим кандидат, така заявих и на партиите, че държа на своята независимост. Реших, че ако се явя на избори отново или ще бъде като независим кандидат, или с политическа формация, с която имаме сходни ценности", коментира пред журналисти Симеонов.

Той коментира, че решението е било трудно, но в лицето на общинския съветник Константин Бачийски видял съмишленик. Гледал интервю с него по телевизията и решил да го потърси. В рамките още на първия си разговор, решил, че с партията има сходни идеологически виждания. Освен всичко друго му допаднало, че в Общински съвет, всеки от представителите на СЕК гласувал и действал по съвест.

"В Бачийски видях една искреност. Проучих го и се запитах защо той не е по-популярен сред бургазлии. Реших да му звънна и да се срещнем. Оказа се, че имаме много еднакви позитивни идеи за развитието на Бургас поне през следващите 25 години", обясни Симеонов. Той обаче бе категоричен, че независимостта му била от първостепенно значение и поради тази причина, ако СЕК влезе в коалиция можело да преосмисли позицията си и да се яви на местните избори като независим кандидат.

Припомняме Ви, че Симеонов стана популярен с участието си в евроизборите. Той успя да събере над 3 000 гласа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега