Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фонтанът на "Тройката" стана декор на артистична фотосесия

Фонтанът на "Тройката" стана декор на артистична фотосесия

Дефект или ефект? Обновеният площад „Тройката“ и нестандартно функциониращият фонтан станаха обект на доста критика заради парата, която обгръща съоръжението. На пук на недоволството, един бургаски фотограф реши да използва „дефекта“ и да го превърне в ефектен декор за атрактивна фотосесия.

Дефект или ефект?Обновеният площад „Тройката“ и нестандартно функциониращият фонтан станахаобект на доста критика заради парата, която обгръща съоръжението. На пук нанедоволството, един бургаски фотограф реши да използва „дефекта“ и да гопревърне в ефектен декор за атрактивна фотосесия.

Мистика, грация,вълшебни приказки за феи и демони, магия. Това са първите мисли, които ни идватна ум, когато разгледаме снимките на Красимир Марчев. Проектът се заражда катоидея преди около месец, когато фотографът за първи път вижда ефектната пара,която се издига от земята пред паметника Альоша. А моделите му сякаш сами гонамират по време на абитуриентските балове,  когато фотографът се запознава с Ани Илиева,Ина Евтимова, Виктория Петрова и Калиопа-Мария Димитрова.

Те са бургаскизрелостнички, непрофесионални модели, но Марчев решава, че ще бъдат подходящиза осъществяването на нестандартния фотопроект, в който се включва и бургазлийкатаПетя Гюрова.Петте момичета сесъгласяват и след суматохата около баловете идва моментът, в който идеята сепревръща в реалност. Фотографът взима позволение от Общината и снимкитезапочват.

Заснемането нафотосесията отнема час и половина. Десетина души екип подготвят младитебургаски красавици и постановката. Атрактивната група привлича вниманието надесетките минувачи, които се събират около импровизираната снимачна площадка идори се нареждат до хубавиците за снимка.

„За момичетатабеше най-трудно. Все пак там е малко мокро, водата мокри дрехите, иска седопълнителна работа по стайлинга“, разказа за PoligrafF.net творецът. Той подчертава, че фотосесията е с некомерсиална цел, аидеята е изцяло артистична. Четири от момичетата са облечени във феерични белирокли, а петата е в тъмен тоалет от провокативна дантела и тюлен воал.

Ефектът накомпозицията се крие в контрастите. Но фотографът оставя сюжета на зрителя.„Едни виждат четири бели лебеда и един черен. Други откриват тъмната и светлатастрана. Като цяло контрастът, бялото и черното като комбинация са широкоизползван похват в изкуството и именно това се опитахме да пресъздадем“, обясниМарчев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега