Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фотоизложба показва полските забележителности, включени в списъка на ЮНЕСКО

Фотоизложба показва полските забележителности, включени в списъка на ЮНЕСКО

Експозицията ще гостува в Бургас до 30 ноември.

Фотоизложба ни води на въображаема разходка из полските забележителности, включени в списъка на Световното природно наследство на ЮНЕСКО. Експозицията ще гостува в Бургас до 30 ноември. Жителите и гостите на града имат възможността да видят 20-те фототабла, включени в нея, от днес по алеята на Културен център "Морско казино".

Полша се гордее с историческите централни квартали на Краков и Торун, както и със Стария град на Варшава. Столицата на Полша впечатлява експертите на ЮНЕСКО с извършените възстановителни работи без прецедент в историята на човечеството.

Полша е привлекателна и със забележителните си природни обекти, градини и дървени църкви - свидетелства за изкуството на старите майстори-занаятчии и с религиозните си обекти, в които продължава да кипи живот. Свое място в Списъка има и зловещият паметник от миналото, споменът за което ни преследва и до днес - нацисткият концентрационен лагер на смъртта Аушвиц-Биркенау (1940 - 1945 г.).

Посетителите на експозицията ще се запознаят със солната мина "Величка" недалеч от Краков, ще видят как изглежда най-големият тухлен замък на тевтонските рицари Малборк (на снимката бел. ред.), Залата на столетието във Вроцлав - перла на модернистичната архитектура.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега