Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветанов напуска парламента

Цветанов напуска парламента

Зам.-председателят на ГЕРБ и досегашен лидер на парламентарната група Цветан Цветанов обяви в специално изявление, че подава оставка като депутат.

Зам.-председателят на ГЕРБ и досегашен лидер на парламентарната група Цветан Цветанов обяви в специално изявление, че подава оставка като депутат. 

"Няма драма в това, че председателят на ПГ на ГЕРБ ще напусне, аз ще бъда зам.-председател на ГЕРБ, председател на предизборния щаб, за да консолидираме структурите и да покажем, че сме по-силни", заяви Цветанов и се обърна с призив към журналистите да не правят спекулации за разцепление в ГЕРБ.

Решението, което взех е да се даде възможност за успокояване на всички спекулации, че Цветанов иска да овладее ГЕРБ че иска да разцепи ГЕРБ, отбеляза той и подчерта, че за него, както и за премиера, ГЕРБ е кауза.

"Винаги съм се ръководил от семейните ценности, защото, ако има раздори, ако има развод, страдат децата", каза още той."Всичко, което съм правил през целия си съзнателен живот съм го правил, ръководен от законността и обществения интерес. Когато съм имал отношения с някого, винаги съм минавал по всички изисквания на законодателството", каза Цветанов по повод скандала с апартамента от фирма "Артекс", цитиран от Vesti.bg.

"При заблуждение и поднасяне на невярна информация се създава напрежение, което рефлектира върху политическите партии и управлението - в случая жертвата бях аз, каза още той. „За тези обвинения, че има лобизъм, свързан със сградата на фирма „Артекс“ - за всички тези, които разбират както от право, така и от начина на прилагане на ЗУТ, заявяват, че този закон няма никакво отношение към тази сграда.

Цветанов обясни, че оставката му е морален акт и в случая не е имало друго решение, освен да постъпи като колегите си министрите Николай Нанков, Ивайло Московски, Валентин Радев, Цецка Цачева, както и на заместник-министъра на енергетиката.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега