Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец завърши сезона с реми

Черноморец завърши сезона с реми

Отборът на „Черноморец-Бургас“ приключи футболния сезон с равенство. Бургазлии завършиха 0:0 срещу отбора на „Литекс“ Ловеч.

Отборътна „Черноморец-Бургас“ приключи футболния сезон с равенство. Бургазлиизавършиха 0:0 срещу отбора на „Литекс“ Ловеч. Срещата премина под инициативатана „акулите“, които могат само да съжаляват, че не се поздравиха с победа втози последен за сезона мач. В началото на двубоя домакините от Бургас излязохасъс специални фланелки с надпис „Деси, днес играем за теб“.

Това беше проява насъпричастност на клуба към пострадалото момиче от инцидента с централниятбранител на „Черноморец“ Георги Терзиев.Презпървата част Преслав Йорданов имаше две добри ситуации, по-опасната от коитодойде в 30-та минута. Негов удар с глава мина на сантиметри от напречнатагреда. Гостите от Ловеч също имаха добра възможност малко преди края наполувремето, когато Десподов излезе сам срещу вратаря, но Ник Дашев отрази съссамочувствие.Бургазлиибяха по-активни и през втората част.

Отново Преслав Йорданов беше много близодо гола, но стражът на гостите успя да предотврати това. Малко преди края намача отново Йорданов стреля много опасно от воле, но ударът му беше отразен. Досамия край на срещата бургазлии притискаха своя съперник в търсене на победата,но до гол така и не се стигна. В крайна сметка момчетата на Димитър Димитровзавършват на 6-то място във временното класиране, с актив от 47 точки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега