Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шаби доволен от играта на футболистите от Ла Масия

Шаби доволен от играта на футболистите от Ла Масия

Халфът на Барселона изрази своето задоволство, след като неговият тим, съставен изцяло от играчи произлезли от младежката школа, извоюва комфортна победа от 4:0 над Леванте в неделя.

Халфът на Барселона изрази своето задоволство, след като неговият тим, съставен изцяло от играчи произлезли от младежката школа, извоюва комфортна победа от 4:0 над Леванте в неделя.

„Каталунците” започнаха мача с Дани Алвес, като единственият играч, който не е преминал през младежката школа на клуба „Ла Масия”, но Мартин Монтоя зае мястото на бразилеца още в началото на първото полувреме. Това изключително много зарадва Шаби, който заяви в последните футболни видео новини на официалния уеб сайт на Барселона:

„Това е невероятно, особено за тези от нас, които сме се учили как да играем футбол в ‘Ла Масия’. Ние сме доказателство за добрата работа, която се върши в младежката футболна школа на тима. Бившият треньор на Барса Луис Ван Гаал заяви, че неговата мечта е да играе с 11 футболисти, тренирали в нашия клуб и сега неговата мечта най-накрая се осъществи.”

Звездният халф на „каталунците” изказа задоволството си от комфортната преднина, която отборът има пред техния основен съперник в борбата за титлата Реал Мадрид, но смята, че тя няма да бъде причина за отпускане в състава.

„Ние сме доволни, че имаме 11 точки преднина пред Реал Мадрид, но трябва да се фокусираме изцяло върху нашата игра на терена и да си осигурим дори още по-голям аванс пред втория отбор.” Повечето футболни прогнози сочат „каталунците” за един от основните претенденти за титлата в Испания през този сезон.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега