Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ще има ли сняг за Коледа?

Ще има ли сняг за Коледа?

Ще имаме ли възможността да се насладим на истинска бяла Коледа? Този въпрос си задаваме всяка година, в навечерието на празниците.

Ще имаме ли възможността да се насладим на истинска бяла Коледа? Този въпрос си задаваме всяка година, в навечерието на празниците. И макар месечните прогнози да не са напълно категорични, за момента май снежна приказка не ни очаква. Това коментира синоптикът от БАН Красимир Стоев в ефира на Нова телевизия.

Вчера бе подготвена месечната прогноза за декември на Института по метеорология и хидрология. Според нея, през последния месец от годината ни очакват температури около нормалните, а валежите ще бъдат около и малко над нормата. Минималните температури ще достигнат -15 до -10 градуса, а по Черноморието - около -7 градуса. Максималните ще бъдат в диапазона 9-14 градуса.

Декември ще започне с по-ниски от обичайните температури. След краткотрайно затопляне в началото на следващата седмица ни очаква и нова порция валежи, вероятно около студентския празник - 8-ми декември. След 10-и валежите ще спрат, но ни чака ново застудяване. Засега метеоролозите предвиждат сняг между 15 и 20 декември.

Към момента е трудно да има категорични прогнози, но като цяло през последното десетдневие на декември не се очакват съществени валежи, поясни Стоев, но подчерта, че нищо не е изключено. Tой посочи, че тaзи година астрономическата зима ще настъпи на 21 декември, в 12:44 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега