Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Японец спечели дело за 300 000 евро срещу болница

Лекарите го разменили с друго бебе, дали го на бедно семейство
Японец спечели дело за 300 000 евро срещу болница

Японски съд постанови болница да изплати обезщетение в размер на почти 300 000 евро на 60-годишен мъж. Причината – при раждането си, японецът бива разменен с друго бебе. В следствие на грешката, мъжът израства в бедно семейство, чието биологично дете пък бива отгледано от заможните родители на тъжителя.

Японски съд постанови болница да изплати обезщетение вразмер на почти 300 000 евро на 60-годишен мъж. Причината – при раждането си,японецът бива разменен с друго бебе. В следствие на грешката, мъжът израства вбедно семейство, чието биологично дете пък бива отгледано от заможните родителина тъжителя.

Дълги години истинското семейство на японеца се чуди защонай-голямото дете не си прилича с никого от фамилията. След ДНК тест през 2009г. братята разбират за лекарската грешка. Правят проверка в родилното и такаоткриват биологичния си брат, с когото подават в съда иск срещу болницата за1.85 млн. евро.

60-годишният мъж не успява да се запознае с истинските сиродители, които са вече покойници. Неволният му „осиновител“ също не е междуживите, тъй като умира когато детето му е едва на 2 години. Японецът обачепризнава, че въпреки всичко изпитва голяма признателност и любов към жената,която го е отгледала.

Една от основните причини за гнева на тъжителя е фактът,че животът му е преминал при особено тежки условия – още млад се налага даработи в завод, за да могат с майка му да свързват двата края. Учението оставяна заден план като завършва вечерно училище, докато детето, израснало подгрижите на заможните му родители, получава хубаво образование и добър старт вживота.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега