Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Асфалтополагаща машина уби работник, шофьорът бил пиян

Асфалтополагаща машина уби работник, шофьорът бил пиян

Вчера около 15.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Малко Търново е получено съобщение за инцидент, възникнал на около 2 км от с. Звездец в посока Малко Търново, при който пътно-строителна машина е притиснала човек.

Вчера около 15.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Малко Търново е получено съобщение за инцидент, възникнал на около 2 км от с. Звездец в посока Малко Търново, при който пътно-строителна машина е притиснала човек.

Установено е, че асфалтополагащата машина, управлявана от 41 год. С.С. от с. Копривец, общ. Бяла, обл. Русе, собственост на фирма «Автомагистрали Черно море» - Шумен, заедно с неправомерно превозвания М.Л., 55 годишен от Русе, шофьор към фирмата, полагала материал, като се движила на бавно на задна скорост.

По неустановен начин ръчката за бавна скорост се изключила и машината ускорила скоростта си по наклона на пътя. Машинистът С.С. предупредил спътника си – М.Л. да скочат в движение, като при опита си да напусне бързодвижещата се по наклона машина, М.Л. се заклещил на стълбата за слизане и е притиснат към мантинелата.

Своевременно дошлата на мястото на инцидента линейка на «Бърза помощ» - Малко Търново откарала М.Л. в посока МБАЛ – Бургас – по пътя обаче,  55-годишният русенец починал. Водачът на пътно-строителна машина е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел - 2.74 промила. Взета му е кръвна проба и е задържан в Районно управление «Полиция» - Малко Търново за срок от 24 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега