Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зов за помощ! 6-годишният Марти от Несебър има нужда от средства за лечение!

Зов за помощ! 6-годишният Марти от Несебър има нужда от средства за лечение!

Само на 6-годишна възраст, той води своята битката със заболяванията си ежедневно. Марти също така е хиперактивен, което още повече усложнява неговото детство.

В Несебър доброто си е като у дома! След две изключително успешни кампании за болни деца, проведени само за 4 месеца, морският град се готви да помогне - този път на малкия Марти, който е изправен пред сериозни предизвикателства. Детето е диагностицирано с разстройство в развитието и експресивната реч, които му пречат да комуникира като всички негови връстници. Само на 6-годишна възраст, той води своята битката със заболяванията си ежедневно. Марти е и хиперактивен, което още повече усложнява неговото детство. 

Родителите на момченцето споделят в социалната мрежа, че през всичките години семейството не е спирало да търси решение и лечение на проблемите. 

"Лутахме се многократно между лекари, кабинети, терапии и процедури. Като всички родители, сме търсили и търсим решение и лечение за здравето на нашето прекрасно дете. Не спираме и нямаме право да се отказваме! Един нов и иновативен метод за лечение, който носи надежда за него, за неговото бъдеще и за нас, неговото семейство е вливките на стволови клетки. Това лечение има потенциала да му помогне да се развива нормално и да общува с другите деца. За съжаление, тези вливки изискват значителни финансови ресурси. Необходими са поне няколко процедури, които обаче се предлагат от различни клиники с различни ценови опции. За да осигурим достъп до тази важна терапия за Марти, се нуждаем от вашата помощ и подкрепа", споделят  още те.

Необходимата сума за покриване на разходите за вливките е приблизително 60 000 лв. Първата вливка е вече направена, но за да продължи терапията на детето напред, семейството се нуждае от помощ. Продължителността на лечението все още не е известна.

Всеки, който има желание и възможност може да помогне като дари средства по дарителската сметка: BG27 UNCR 7000 1524 3206 34 / Martin Shterev

Това ще направят със сигурност и голяма част от жителите на община Несебър, които отново отварят сърцата си за лечение на дете!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега