Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатна консултация за двойки с репродуктивни проблеми в Бургас

Безплатна консултация за двойки с репродуктивни проблеми в Бургас

Тази събота специалистите ще представят презентация за общата работа на двете лечебни заведения, както и напълно безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми.

МБАЛ "Дева Мария" започва работа с първия ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар - "New Life". Тази събота специалистите ще представят презентация за общата работа на двете лечебни заведения, както и напълно безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми.

Информационната презентация ще се състои в зала "Компас" на х-л "България", от 13:30 часа. Двойките, които желаят консултация, могат да се запишат на тел. 032/693 693.

Целият медицински екип на клиника “New life” е завършил успешно престижно обучение в известните еврейски болници Адаса в Йерусалим и Асута Ришон, близо до Тел-Авив.  Всички клинични практики в медицинския център следват модела, установен от консултантите им – проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света правили човешко ин-витро, основател на ин витро центрове в Съединените Щати и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Те участват при определяне на диагнозата и метода на лечение за всеки пациент.

"New Life" разполага с център за лечение на мъжки инфертилитет/стерилитет/ е насочен главно към следните групи пациенти: 

• Мъже с отклонения във функционалните показатели,изследвани при семенен анализ (спермограма);

• Мъже, нуждаещи се от криоконсервация на семененматериал; 

• Двойки с неизяснен инфертилитет и/или няколконеуспешни асистирани репродуктивни цикъла при нормални спермални показатели;

• Двойки с персистиращ инфертилитет след лечение наженски фактор за безплодие.

Центърът разполага с модерна апаратура, включително най-новатамикроманипулационна системана Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения.Този вид инкубатор поддържа много по-постоянни стойности натемпература, pH и въглероден диоксид при отваряне отстандартните инкубатори. Това е важно условие за една успешна ин-витропроцедура. 

Сигурността на яйцеклетките, сперматозоидите и ембрионите еподсигурена и от индивидуално аварийно захранване, което гарантира постоянствона параметрите, дори и в случаите на прекъсване на електричеството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега