Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Български състезател в челната десетка на Първенство по Джу Джицу

Български състезател в челната десетка на Първенство по Джу Джицу

България бе представена от състезателите на Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб - Радослав Марков в категория до 62 кг. и Стоян Петков в категория до 85 кг.

Световното Първенство по Джу Джицу с участието на повечеот 500 спортиста от над 30 държави завърши преди броени часове в полския град Вроцлав, информират от ОДМВР - Бургас. България бе представенаот състезателите на Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб - РадославМарков в категория до 62 кг. и Стоян Петков в категория до 85 кг.

Марков излезе първи да защитава цветовете на българския флаг и започна субедителна победа. В следващия кръг българския представител отстъпи с малкаразлика и остана в борбата за бронзовото отличие. В двубоите за третото място в една от срещите Радослав Марков поведе със 7 на 3 точки наопонента си, но тежка контузия в рамото принуди българина да прекрати участиетоси. Поради тази причина нашия състезател остана извън първите 10 места.

Другият представител на България - Стоян Петков смного добри игра и стратегия успя да стигне до четвърт финалите. Там отстъпи напредставител на Швейцария и продължи в решаващитесхатки. На крачка от бронзовия медал българинът отстъпи пред изключително опитния представител на домакините. Така за него състезанието приключи,като за четвърти път попада сред първите 10 участника на Световно първенство.За Стоян Петков това беше последното състезание в кариерата, като след краткапочивка същият започва треньорска кариера.

Водач на българския отбор беше главния инструктор на МВР и президентна  Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб - гранд мастър ТониПетров. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега