И пощата на Дядо Коледа получи нова премяна

Автор: "PoligrafF" , от 07.12.2018 0
Традицията се зароди през 2016-а година.

Не само украсата в центъра на Бургас получи преобразяване, но и пощата за Дядо Коледа. От тази година тя има малко по... официален вид. Мястото обаче си остава същото - под елхата на пл. “Тройката”, от страната към “Компаса”.

От тази година пощенската кутия е по-обемна, така че да успее да събере повече от писмата на бургаските деца до Добрия старец. Тя вече е и с официалната емблема на пощенските услуги, гарантирайки, че споделените тайни мечти на малчуганите ще достигнат до Дядо Коледа.

Припомняме Ви, че традицията децата от града да поставят писмата си под красивата елха в сърцето на Бургас се зароди през 2016-а година. Първа бе 5-годишната Тони.

Броени дни по-късно от Общината решиха да помогнат на малчуганите да създадат свой коледен обичай, като поставиха под елхата специална пощенска кутия с обещанието да препращат писмата към Лапландия.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Царят на квартала дреме на трона си. Все пак... Бургас не случайно е…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или