Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министерството на туризма получи международна туристическа награда

Министерството на туризма получи международна туристическа награда

Министерството на туризма получи международна туристическа награда за значителен принос в развитието на туризма и културата на България. Това стана по време на международното туристическо събитие Golden Interstas 2016 в гр. Солин, Хърватия.

Министерствотона туризма получи международна туристическа награда зазначителен принос в развитието на туризма и културата на България. Това станапо време на международното туристическо събитие Golden Interstas 2016 в гр.Солин, Хърватия.  

Българскатаинституция бе номинирана от организаторите на събитието – комитета нажурналистите в областта на туризма, ръководството на мероприятието иЕвропейската федерация на журналистите в областта на туризма Рим, Италия. Чрез приноса заразвитието на туризма и културата на България се засилва международнияттуристически обмен и се допринася за по-доброто разбиране между хората инациите.

Наградатасе предоставя от Европейската федерация на журналистите в областта на туризма(FEST) и от Световната федерация на журналистите в областта на туризма (FIJET).Отличията се връчват на  индивидуални, местни, регионални и националниасоциации и туристически бордове за техния значим принос в развитието натуризма.

Министерствотона туризма участва в международното туристическо събитие Golden Interstas 2016с национален щанд. Многобройните му посетители проявиха интерес най-вече къмвинения и гурме, еко- и селския туризъм на България. Направените анализипоказват, че пазар Хърватия има потенциал за развитие при популяризиране наспециализирани форми на туризъм в съчетание с шопинг турове, като целеватааудитория са хърватски граждани, младежи, семейства със средни и над среднитедоходи.  

Международнототуристическо събитие Golden Interstas 2016 в гр. Солин се провежда подпатронажа на президента на Република Хърватия Колинда Грабар-Китарович.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега