Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

30-годишен бургазлия заплаши с пистолет разносвач на храна

30-годишен бургазлия заплаши с пистолет разносвач на храна

30-годишният мъж причакал доставчика и взел без да заплати поръчаната храна.

Криминално проявен бургазлия заплаши с пистолет разносвач на храна, информират от ОДМВР - Бургас. 30-годишният мъж причакал доставчика и взел без да заплати поръчаната храна. В последствие нападателят е задържан от полицията, а оръжието му е иззето.

Сцената се разиграла в сряда около 12:00 часа. Сигналът бил подаден от двамата служители на фирмата за доставка на хамбургери. Според разказа им, двамата получили адрес за доставка в бургаския комплекс "Перла". Пристигайки на мястото, единият от тях - 23-годишен бургазлия, слязъл, за да достави поръчката.

На първия етаж на сградата бил посрещнат от непознат мъж. Клиентът посегнал да вземе храната без да я заплати. След като доставчикът се възпротивил, агресивният мъж извадил пистолет, опрял го в гърдите на разносвача и го заплашил. 23-годишното момче му дало храната и след това потърсило съдействие от полицията.

В крайна сметка служителите на реда издирили 30-годишния мъж. Оказало се, че е на домашния си адрес в бл. 39 на ж.к. "Лазур". Въпреки многократните опити на униформените да влязат в жилището, криминално проявеният така и не отворил вратата. Вместо това започнал да обижда служителите на реда от вътрешността на жилището.

Полицаите все пак разбили входната врата. 30-годишният бургазлия изхвърлил пистолета си през терасата и направил опит да избяга, прехвърляйки се в балкона на съседния апартамент. Опитът му обаче останал неуспешен. Агресивният мъж бил задържан, а оръжието му - намерено и иззето. Все още не е уточнено дали е газово или огнестрелно.

Работатапо документиране на цялостната престъпна дейност на задържания продължава отслужители на Пето Районно управление – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега