Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ахелой и Каблешково вече пълнят големите си сърца

Ахелой и Каблешково вече пълнят големите си сърца

Кметът Иван Алексиев, председателят на Общинския съвет Адам Адамов и кметовете на двете населените места бяха сред първите, които пуснаха събраните капачки в подкрепа на избраните каузи.

Две от сърцата за събиране на пластмасови капачки вече са монтирани в гр. Ахелой и в гр. Каблешково. Кметът Иван Алексиев, председателят на Общинския съвет Адам Адамов и кметовете на двете населените места бяха сред първите, които пуснаха събраните капачки в подкрепа на избраните каузи.

Инициаторите на кампанията в гр. Ахелой Мануел Момчилов и Милена Георгиева обявиха, че средствата от събраните капачки ще се използват за техни съграждани със здравословни проблеми. „Сърцето на Ахелой” е монтирано до Фонтана.

Събраните в гр. Каблешково капачки ще бъдат присъединени към каузата на гр. Поморие, а именно за закупуване на  Реанимационна маса за новородени, за нуждите на АГ отделението на МБАЛ Поморие. „Сърцето на Каблешково” е монтирано пред читалището в града.

„Благодаря на всички, които се присъединиха към нас и днес донесоха събраните от тях капачки. Вярвам, че много бързо ще постигнем целта си и ще продължим към следващата добра кауза”, каза кметът Иван Алексиев.

Последните две големи, червени сърца ще бъдат монтирани в Поморие на 4 януари 2019 г. Отново призоваваме всички, които имат желание да помогнат на каузата да продължават да събират пластмасови капачки, с които да напълним сърцата още в деня на тяхното монтиране.    

Община Поморие изказва специални благодарности на Метастрой ЕООД – Бургас и управителя Михаил Спасов за отзивчивостта, бързината и професионализма при изработката на металните съоръжения. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега