Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В първите дни на април започва ремонтът на бул. "Захари Стоянов"

В първите дни на април започва ремонтът на бул. "Захари Стоянов"

Проектът е разделен на няколко етапа.

В понеделник (1 април) по обед ще бъде въведена временна организация на движението, която да отвори фронт за работа по възстановяване и рехабилитация на настилката по бул. "Захари Стоянов". Тогава ще стартира изпълнението на първия от общо четири етапа, на които е разделен проектът.

За начало ще се работи в участъка от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Александър Георгиев Коджакафалията" (вътрешната магистрала на "Меден рудник") до кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов". Строителите ще започнат с премахване на старата и полагане на нова асфалтова настилка в платното, водещо от к-с "Меден рудник" в посока Пътен възел Юг. През това време автомобилите ще се движат двупосочно в свободното друго платно. Няма да има промяна в организацията на движение в долния участък, под кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов".

Ремонтът ще бъде труден, тъй като бул. "Захари Стоянов" е основната входно-изходна артерия на огромния жилищен комплекс, в който едновременно с броя на жилищните сгради и техните обитатели, расте и броят на автомобилите. В пиковите часове сутрин и вечер със сигурност преминаването ще бъде забавено и затруднено. Ако ви е възможно, по време на ремонта използвайте по-често градския транспорт. Един автобус събира сто и повече души. Това означава десетки автомобили по-малко на пътя в същото време.

Изпълнението на първи етап на проекта ще продължи две седмици. След това ще се премине към следващия етап - от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов" до кръстовището за квартал "Горно Езерово". Неговото изпълнение също ще продължи около две седмици.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега