Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Златен почетен знак за зам.-председателите на Апелативен съд - Бургас

Златен почетен знак за зам.-председателите на Апелативен съд - Бургас

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Златинка Иванова – заместник на административния ръководител – заместник председател на Апелативен съд – Бургас и съдия Емилия Нашева – заместник на административния ръководител – заместник-председател на Апелативен съд – Бургас с отличие "личен почетен знак първа степен – златен" за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Златинка Иванова – заместник на административния ръководител – заместник председател на Апелативен съд – Бургас и съдия  Емилия Нашева – заместник на административния ръководител – заместник-председател на Апелативен съд – Бургас с отличие "личен почетен знак първа степен – златен" за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

По предложение на председателя на Апелативен съд – Бургас съдия Деница Вълкова съдиите Нашева и Иванова са поощрени от ВСС и с отличие "Служебна благодарност и грамота" за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения.

В предложението за поощрение, направено от административния ръководител на Апелативен съд – Бургас е посочено, че Златинка Иванова има над 37 години стаж като съдия заемайки последователно следните длъжности: стажант-съдия и младши съдия, нотариус и районен съдия при Районен съд – Бургас, съдия в Окръжен съд – Бургас. В Апелативен съд – Бургас е от 2001 г., като на длъжността заместник-председател на гражданско отделение има над 14 години стаж и винаги е работила при 100% натовареност. Тя притежава много добра професионална подготовка, добросъвестно, коректно и отговорно изпълнява служебните си задължения. В качеството си на ръководител гражданско отделение през годините е показала способност за работа в екип и отлични комуникативни умения, създала е оптимална организация на работа и добър колегиален микроклимат, които допринасят за добрите резултати на отделението.

Емилия Нашева е назначена на длъжност „съдия“ в Апелативен съд – Бургас през 1998 г., а от 2004 г. е заместник на административния ръководител като отговаря за търговското отделение по време на мандатите на трима председатели на съда. Винаги е работила при 100% натовареност при разпределение на търговските дела. Съдия Нашева има над 40 години съдийски стаж заемайки последователно длъжностите: стажант съдия и младши съдия, районен съдия в Районен съд – Бургас, съдия в Окръжен съд – Бургас.

Емилия Нашева е изграден професионалист, с доказани качества, притежава отлична правна подготовка и богат професионален опит, добросъвестно, коректно и отговорно изпълнява служебните си задължения, се казва в предложението за поощрение. Участвала е активно в работни групи по изготвянето на проекти за изменение и допълнение на Закона за търговския регистър и Закона за съдебната власт.На основание чл. 165, ал. 1, т. 1 от ЗСВ - навършване на 65-годишна възраст, СК на ВСС освободи съдия Иванова, считано от 23.12.2018 г. и съдия Нашева, считано от 11 януари 2019 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега