Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Измамничка във Фейсбук събира пари на гърба на Анна-Мария

Измамничка във Фейсбук събира пари на гърба на Анна-Мария

Тази сутрин е получен сигнал в сектор „Икономическа полиция при МВР – Бургас от близки на Анна-Мария Гепова от Бургас за това, че във Фейсбук е създадена фалшива страница с цел събиране на пари по банкова сметка за лечението на малкото момиче.

Тази сутрин е получен  сигнал в сектор „Икономическа полиция при МВР – Бургас от близки на Анна-Мария Гепова от Бургас за това, че във Фейсбук е създадена фалшива страница с цел събиране на пари по банкова сметка за лечението на малкото момиче.

Банковата сметка е блокирана, като от нея не могат да се изтеглят събраните до момента парични средства, съобщават от пресцентъра на МВР Бургас. Установена е самоличността на лицето, създало фалшивата страница във Фейсбук. 

Установена е самоличността на жената, създалапризиви за събиране на пари и банкова сметка за лечението на малката бургазлийка в банковклон в Кърджали. Това е 26-годишната З.Г. от Кърджали, която направила пълнисамопризнания. Чрез създаването на паралелна банкова сметка на свое име, З.Г. въвелав заблуждение множество хора, ползватели на фейсбук, че привеждайки пари залечението на Анна-Мария, същите отиват в банковата сметка в Бургас.

Към моментапродължават действията по пълно изясняванена ситуацията от служители на ОДМВР –Кърджали, където е образувано досъдебно производство.„Предприети са действия по пълно изясняване на ситуацията за бързо и адекватно вземане на мерки и реализиране на цялата строгост на закона по отношение на лицето, позволило си да набира средства за лично облагодетелстване, възползвайки се от трудната ситуация, в която е поставено семейството на малката Анна-Мария“, уточняват от пресцентъра на полицията.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега