Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Катастрофата на "Тракия": Няма данни някой от шофьорите да е консумирал алкохол

Катастрофата на "Тракия": Няма данни някой от шофьорите да е консумирал алкохол

Според данните до този момент шестима са загинали на място, други 22-ма са транспортирани и настанени в болнични заведения.

Полицията започна разследване на тежката катастрофа на АМ "Тракия", под надзора на прокуратурата. В момента дознателският екип работи с двамата участници в пътнотранспортното произшествие -  водачите на лекия автомобил  и на автобуса. Няма данни те да са употребили алкохол. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

"Действията на екипите на МВР до този момент бяха насочени към овладяване на ситуацията, регулиране на движението, опазване на местопроизшествието, осигуряване на трасе за линейките и помощ на пострадалите", поясни главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Според данните до този момент шестима са загинали на място, други 22-ма са транспортирани и настанени в болнични заведения.

По първоначална информация е имало странично съприкосновение между двете превозни средства преди автобусът да напусне пътното платно и да влезе в  канавката, но това тепърва ще се потвърждава с  автотехническите експертизи, посочи главен комисар Младенов, който уточни, че е създадена организация и МВР съдейства на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията с оглед установяването на  скоростта, с която са се движили превозните средства и техническото им състояние.

На място са и екипи от Института по психология на МВР, които работят както с пострадалите от инцидента, така и с  първите, оказали им помощ. Разкрита бе и временна телефонна линия. На кризисните телефонни номера 02/ 982 51 54 и 0889 94 42 60 , през цялото денонощие, близки и познати на пътувалите в катастрофиралия автобус ще могат да се информират за състоянието им.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега