Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кръгче на мотор, игри, работилнички и какво ли още не очаква малчуганите днес

Кръгче на мотор, игри, работилнички и какво ли още не очаква малчуганите днес

Вижте какво и къде ще се случва на Деня на детето в Бургас.

Ето че дойде и най-слънчевият и детски ден в годината. Юни пристигна с високи температури и слънце, а Бургас ще се възползва от хубавото време, като посрещне Деня на детето на открито. Пъстра и вълнуваща е програмата и тази година.

Ето и най-любопитното, което ни очаква в петъчния празничен ден:

* От 10:00 часa в Авиомузея до Летище Бургас ще има Работилничка за хвърчила.

* И тази година членовете на мотоклуба “Морски братя” ще спазят традицията си и ще организират увеселение за бургаските деца. Рокерите ще возят малчугани по алеята пред Летния театър между 11:00 и 13:00 часа, научи “PoligrafF”. Всички желаещи ще имат възможността да се докоснат до големите машини, като както винаги ще се следи строго за безопасността.

* Също от 11:00 часа в парк “Изгрев” ще се състои Детски празник “101 слънца”, организиран от Читалище “Изгрев 1909” - Бургас. В програмата влизат арт-ателие, библиотека на открито, игри и забавления;

* В Деня на детето, в търговски център в ж.к. “Изгрев”, за втора поредна година ще се проведе Бебешки маратон “Baby Run”. Самата надпревара ще стартира в 16:30 часа, а записването ше започне час по-рано. Голямата награда е бебешка лятна количка, а за останалите участници ще има поощрителни награди.

* Игри с подаръци ще има и в търговския център в ж.к. “Славейков”, където на всеки кръгъл час ще се тегли томбола.

* Подаръци под формата на отстъпка ще раздават и от МЦ “Оксиком”, които обявиха 20% отстъпка за детски очила, без значение дали диоптрични или слънчеви.

* В дните от 1-ви до 3-и юни на Пантеона в Морската градина ще се проведе Детски празник “Слънце”. Стартът ще бъде даден в 10:00 часа в Деня на детето. В програмата са включени различни работилнички, ателиета, концерти, игри, викторини, демонстрации от спортни клубове и детско-юношески школи, както и благотворителни инициативи.

* Между 10:00 и 20:00 часа малчуганите ще могат да разгледат Инерактивната изложба за деца “Морски изследователи”, която ще посреща гости в зала “Христо Фотев” на КЦ “Морско казино”. В 17:00 часа на Открита сцена “Охлюва” пък ще започне детски празник, организиран от ЦПЛР - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега